Seinäjoen Peliveljet porskuttaa puhtaalla pelillä – hurjalla Hankkiolla 11 pisteen viikonloppu

Seinäjoen Peliveljet jatkaa ainoana joukkueena Salibandyliigaa puhtaalla pelillä. Tänään SPV nappasi kauden seitsemännen voittonsa kaatamalla vieraissa LASB:n 7-4 ja nousi pisteen päähän ottelun enemmän pelanneesta mestari Classicista.

Sunnuntain hahmo oli eilen Welhoja seitsemällä tehopisteellä rääkännyt SPV-hyökkääjä Jari Hankkio, joka tänään laukoi joukkueensa ensimmäiset neljä osumaa. Niistä kaksi LASB kykeni vielä kuittaamaan noustessaan toisessa erässä tilanteeseen 2-2, mutta seuraavat kaksi nostivat SPV:n kolmannen erän alussa jo 4–2-johtoon.

Historiaan jäävät Lahden Suurhallin iltapäivästä myös SPV:n Miika Latvalan ensimmäinen liigamaali ja LASB:n Rasmus Kainulaisen 20. perättäisessä liigaottelussa merkkauttama tehopiste.

LASB jatkaa sijalla 11 kahden pisteen päässä kahdeksannesta paikasta ja pudotuspeliviivasta.

Salibandyliiga jatkuu keskiviikkona kolmella ottelulla, jotka ovat TPS–Karhut, Koovee–Welhot ja Classic–Oilers.