Sebastian Aho suomalaisten pistepörssin kärkeen

Carolina Hurricanes hävisi Edmonton Oilersille jatkoajan jälkeen 3-4. Hurricanesin Sebastian Aho pelasi uransa 300:nnen NHL-ottelun. Hän teki ottelussa kaksi maalia ja poimi yhden syöttöpisteen, mutta Edmonton oli silti parempi. Lisäksi Teuvo Teräväinen sai ottelussa yhden syöttöpisteen. Samalla Aho (33+23) nousi suomalaisten pistepörssissä tasapisteisiin Aleksander Barkovin (17+39) ja Teuvo Teräväisen (12+44)kanssa. Ahon pisteputki on nyt yhdeksän ottelun mittainen. Suomalaishyökkääjä nousi 33 osumalla NHL:n maalipörsisssä jo viidenneksi.

Nashville Predators otti kovan päänahan voittaessaan St. Louis Bluesin 2-1. Nashvillen voittomaalin teki Kyle Turris kun ottelua oli jäljellä vain reilut kaksi minuuttia. Pekka Rinne näpäytti arvostelijoita, ketkä ovat puhuneet hänen putoamisestaan joukkueen kakkosveskariksi. Hän torjui 38 laukausta ja hänet valittiin ottelun ykköstähdeksi.

Embed from Getty Images

Winnipeg Jets voitti Chicago Blackhawksin 3-2. Patrik Laine sai syöttöpisteen Nathan Beaulieun voittomaaliin.

Pittsburg Penguins jyräsi sarjajumbo Detroit Red Wingsin. Detroitin Valtteri Filppula teki ottelun avausmaalin mutta kyseinen osuma jäi Detroitin ainoaksi. Kotijoukkue nakutteli viisi maalia ja loppunumeroiksi saatiin 5-1.

Embed from Getty Images

Buffalo Sabresin Rasmus Ristolainen sai kaksi syöttöpistettä, kun Sabres päihitti Toronto Maple Leafsin 5–2.

Myös Dallas Starsin Miro Heiskanen kirjautti tehot 0+2, kun Dallas kärsi 3–4-jatkoaikatappion Ottawa Senatorsille.

Columbus Blue Jacketsin Markus Nutivaara sai syöttöpisteen joukkueensa 2–0 -maaliin. 3–3 -tasatulokseen päättyneen varsinaisen peliajan jälkeen ratkaisua haettiin maalittoman jatkoajan jälkeen voittomaalikilpailusta, jonka ratkaisijaksi nousi New Jerseyn Jesper Bratt. Näin ollen ottelu päättyi 4-3.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.