Sebastian Aho ja Teuvo Teräväinen jälleen tärkeässä roolissa Carolinan voitossa

NHL Sebastian Aho

Sebastian Aho ja Teuvo Teräväinen olivat jälleen kerran avainroolissa, kun Carolina Hurricanes löi Edmonton Oilersin maalein 2–1.

Suomalaisten maalinteon käynnisti Teräväinen, joka laukoi johtomaalin 12 minuutin pelin jälkeen.

Muutamaa minuuttia myöhemmin Aho viimeisteli Carolinan toisen maalin Teräväisen syötöstä. Osuma nosti kaksikon Carolinan seurahistorian kaikkien aikojen tehokkaimmaksi tutkapariksi tasoihin Kevin Dineenin ja Ron Francisin kanssa. Aho ja Teräväinen ovat nyt olleet yhdessä tehopisteillä 171 Carolinan maalissa.

Kolmannessa erässä maaleja ei nähty ja Carolina voitti 2–1. Viidennen perättäisen voiton myötä Carolinan johto itäisessä konferenssissa venyi kolmeen pisteeseen Florida Panthersiin nähden. Teräväinen on nyt kahdeksan ottelun pisteputkessa.