Seattleen tulossa oleva NHL-joukkue kiirehtii nimen keksimistä itselleen

Jääkiekon NHL:ään kaudeksi 2021–22 liittyvän Seattlen GM Ron Francisin mukaan uusi seura haluaa kertoa joukkueensa nimen mahdollisimman pian. Francis kertoi Seattlen joukkueen tilanteesta seuran Twitteriin tuottamassa livelähetyksessä, josta NHL kertoi verkkosivuillaan.

Embed from Getty Images

– Käymme asiaa läpi liigan kanssa ja teemme kovasti töitä tavaramerkkimme ja luvanvaraisen prosessin parissa, Francis avasi tarkasti määriteltyä liittymisprosessia.

– Luottakaa minuun, kun sanon, että väkemme tekee todella kovasti töitä. Heti kun olemme saaneet päätöksen aikaan, ja aika on oikea, niin ilmoitamme nimemme, Francis kertoi.

Joukkueen piti alunperin kertoa nimensä helmi- tai maaliskuussa, mutta sitä ei koskaan kuulunut.

Francisin mukaan työntekijät ovat pitäneet videopalavereja kolmena päivänä viikossa. Poikkeuksellisen ajanjakson aikana seura suunnittelee myös seuraavia rekrytointejaan, kun sen pitää pestata pelaajatarkkailijoita, valmentajia ja huoltajia.

– Paljon töitä on vielä tehtävänä, Francis kommentoi.

Tämän vuoden varaustilaisuuden NHL ehti siirtää jo eteenpäin kesäkuun lopusta. Viikko sitten NHL:n varakomissaari Bill Daly korosti, ettei tulevaan kauteen 2020–21 haluta kajota ja se aiotaan pelata normaalilla aikataululla.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.