Lähde: Chicago Bullsin johtoporras kokemassa muutoksen – mestarijoukkueen toimitusjohtaja seuran kiikarissa

NBA-seura Chicago Bulls on ESPN:n tietojen mukaan etsimässä uutta ylintä johtohenkilöä, joka tulisi tulevaisuudessa vastaamaan kaikesta seuran koripallotoimintaan liittyvistä päätöksistä.

Embed from Getty Images

Gar Forman sekä John Paxson ovat toimineet Bullsin johdossa jo useamman vuoden ajan. Paxson nousi ensimmäistä kertaa toimitusjohtajaksi jo vuonna 2003, kunnes vuonna 2009 Forman ylennettiin hänen paikalleen. Tuon jälkeen Paxson on ollut seuran varapresidenttinä.

Bulls on käynyt keskusteluja sekä Formanin että Paxsonin kanssa heidän tulevaisuudestaan seuran toiminnassa. Paxson on todennäköisesti jatkamassa seurassa neuvonantajan roolissa, minkä lisäksi Formanin kanssa tullaan vielä käymään neuvotteluita omistajuudesta.

Bullsin on määrä aloittaa hakuprosessi ensi viikolla. Alustavan toimintasuunnitelman mukaan Bulls olisi haastattelemassa sekä Denver Nuggetsin nykyistä toimitusjohtajaa Arturas Karnisovasia sekä Toronto Raptorsin toimitusjohtajaa Bobby Websteriä.

Sekä Karnisovas että Webster ovat olleet avainrooleissa nykyisten seurojensa menestyksen kannalta. Denver on noussut lännen kärkijoukkueiksi ja Toronto puolestaan eteni viime kaudella aina mestaruuteen saakka. Kummallakin on monivuotinen kokemus NBA-ympyröistä sekä eri seurojen toiminnasta.

ESPN:n senioritoimittaja Adrian Wojnarowski kertoo, että Bulls tulee käymään keskusteluja useamman henkilön kanssa. Bulls uskoo uuden johtoportaan olevan kasassa hyvissä ajoin ennen kuin NBA-kausi pyörähtää seuraavan kerran käyntiin.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.