Sara Kuivisto upeaan aikaan 800 metrin matkalla

Sara Kuivisto, 29, juoksi 800 metrin ennätyksensä Slovakian Samorinissa. Kuivisto tuli kisassa toiseksi ajalla 2.01,60. Juoksun voitti hallitseva Slovakian mestari Gabriela Gajanová kauden parhaallaan 2.01,26.

– Tämä oli minulle äärimmäisen tärkeä kilpailu. Sain pois sen huonon fiiliksen, joka minulla oli edellisen kisan jälkeen. Kun olin koko kesän juossut yksin ja pääsin sitten Dessaussa juoksemaan muiden kanssa, olin vaan niin ylilatautunut, että se kisa meni siihen, Kuivisto sanoi Suomen Urheiluliiton tiedotteessa.

Embed from Getty Images

– Nyt hoin itselleni koko ajan, että malta. Juokse vaikka eka kierros 62 sekuntiin, mutta malta. Odotin 600 metriin ja sitten läksin. Olisin ehkä voinut lähteä vähän aiemmin, niin olisi saanut Gajanován kiinni.

Kuiviston tavoitteena on tällä kaudella ollut paitsi oma ennätys myös Tuuli Merikoski-Siliuksen Suomen ennätys 2.00,59.

– Juoksen vielä 800 metriä Tshekissä ensi viikolla. Siihen kilpailuun on nyt helppo lähteä, kun sain tuon pahan olon pois ja tämä juoksu tuli todella helposti. En ollut juoksun jälkeen lainkaan väsynyt, mutta oli kyllä todella loistavat olotkin. Ei yhtään tuulta ja 26 astetta lämmintä.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.