Salibandyliiga: Ei epäselvyyttä Tampereen herruudesta – Classicin voittoputki venyi yhdeksään

Tampereen herruudesta ei jäänyt epäselvyyttä tämän syksyn Salibandyliigassa. Classic nappasi yhdeksännellä kierroksella kauden yhdeksännen voittonsa kaatamalla Kooveen sen kotikaukalossa 10-4.

Koovee kykeni pitämään paikallisottelun maalittomana kymmenen minuuttia, mutta jo ennen ensimmäistä taukoa Sami Johansson, Eemeli Salin ja Tino Salminen laukoivat sarjakärjen 3-1-johtoon. Koovee nousi vielä pelin puolivälissä maalin päähän, mutta toisen erän lopulla Mikko Leikkanen, Johansson ja Mika Savolainen pommittivat Classicin tavoittamattomiin.

Classicilla on nyt sarjataulukon kärjessä neljän pisteen etumatka yhden ottelun vähemmän pelanneeseen Happeeseen.

Salibandyliiga jatkuu lauantaina otteluilla SalBa – Viikingit, SPV – NST, M-Team – Westend Indians ja Happee – Nokian KrP.

Lähde: Salibandyliitto