Salibandy: Eliisa Alanko laukoi Classicille naisten finaalien avausvoiton

Haastaja Classic nousi voittoon Naisten Salibandyliigan ensimmäisessä loppuottelussa. Classic löi mestari SB-Pron vieraskentällä 3-2 lähdettyään vielä päätöserään kahden maalin tappioasemasta. Toinen finaaliottelu pelataan lauantaina Tampereella.

Illan avauskohtaamisessa Hämeenlinnan Elenia Areenalla Eija Helenius laukoi SB-Pron ensi erässä johtoon, jonka Laura Hietamäki toisessa venytti kahteen maaliin. Päätösjakson aluksi Anne Suomalainen kuitenkin kavensi, ja ottelun viimeisellä kympillä nousi ratkaisijaksi Classicin Eliisa Alanko. Alanko aloitti ”pelinaisten kympin” istumalla kahden minuutin jäähyn, mutta sen jälkeen tapahtui. Kuusi minuuttia ennen loppua Alanko tasoitti pelin, ja kaksi minuuttia ennen täyttä aikaa hän laukoi ottelun ratkaisun Nina Rantalan syötöstä.