Scroll Top

Roope Tonterin show Itä-Länteen

Lumilautailija Roope Tonteri valloittaa pesäpallon Itä-Lännen: ”Saadaan varmasti hyvät sessarit pidettyä”

Lumilautailun maailmanmestari Roope Tonteri näyttää parasta osaamistaan monituhatpäiselle yleisölle pesäpallon Itä-Länsi-tapahtumassa Kouvolassa 1.-3.7. Tonterin show yhdessä kilpakumppaniensa kanssa on huima spektaakkeli luonnonlumella keskellä kesää.

Valkealassa syntynyt Tonteri odottaa innolla hieman erikoisempaa ohjelmanumeroaan ja esiintymistä kotikaupungissaan.

– Hienoa saada Kouvolaan tällainen vähän erilainen lumilautatapahtuma. Pari kertaa olen aiemminkin laskenut kesällä. Saadaan varmasti hyvät sessarit pidettyä, Kiinasta WST:n maailmanmestaruuskisoista tavoitettu Tonteri kommentoi.

 

– Aika lailla reilipainotteisesti mennään, mutta eiköhän sinne saada muutama volttilinkokin sekaan, Tonteri jatkaa.

Tonteri on voittanut urallaan kahdesti big airin MM-kultaa sekä slopestylen maailmanmestaruuden ja MM-hopean. Lumilautailun maailmankiertueen TTR:n voittoa Tonteri on juhlinut Sveitsissä kaudella 2011. Lumilauta-show on osa uudistuvaa Itä-Länsi-tapahtumaa. Lauantaina laskettavaa kisaa varten varastoidaan 200 kuutiota lunta.

 

– Roope kouvolalaisena kaverina lähti tähän ideaan heti täysillä mukaan. Hienoa, että voidaan järjestää jotakin ennen kokematonta ja uutta. Tämä on tietenkin Itä-Länsi-katsojille myös hyvä mahdollisuus nähdä yksi tämän hetken parhaista suomalaisista urheilijoista kotimaisemissa, Kouvolan Itä-Lännen hankejohtaja Harri Liekola kertoo.

Pesäpallossa itseään lyöjäpuolen mieheksi tituleeraava 24-vuotias Tonteri ei ole aiemmin ollut Itä-Lännessä, mutta odottaa tapahtumaa innostuneena.

– Oma kausi on mennyt nopeasti. Keväällä on vielä parit kisat ja kuvaamista. Itä-Länsi on varmasti toiminnantäyteinen ja odotuksissa on nähdä hyvää pesistä.

Suomen suosituimmat tähdistöottelut, pesäpallon Itä-Lännet, pelataan Kouvolassa 1.-3.7.2016. Lipunmyynnistä vastaa Ticketmaster Suomi.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.