Rask palasi loukkaantumisen jälkeen kaukaloon, Laine onnistui

Carolina Hurricanes hävisi Vegas Golden Knightsille 3-4. Carolinan Teuvo Teräväinen sekä Sebastian Aho onnistuivat maalinteossa. Molemmat kirjauttivat ottelussa tehot 1+1 syöttetyään toistensa maalit. Vegas karkasi vielä päätöserässä 3–1-johtoon. Ensin Brock McGinn toi joukkueen jälleen maalin päähän ja hetkeä myöhemmin Aho tasoitti ottelun ylivoimalla 3–3:een. Aho otti koukkaamisjäähyn kolmannen erän lopussa ja Vegas käytti ylivoiman armotta hyväkseen ja meni 3-4 loppulliseen johtoon.

Winnipeg Jets hävisi Boston Bruinsille 1-2. Winnipegin Patrik Laine teki joukkueen ainokaisen ottelun avauserässä. Tammikuun puolivälissä aivotärähdyksen saanut Boston-vahti Tuukka Rask palasi onnistuneesti kaukaloon päästettyään vain maamiehensä laukauksen selkänsä taakse. Rask torjui ottelussa 37 kertaa ja hänet palkittiin ottelun ykköstähtenä. Winnipegille tappio oli viides putkeen.

New York Rangers voitti heittopussi Detroit Red Wingsin 4-2. Detroitin Valtteri Filppula teki joukkueensa 4-2 kavennusosuman kolmannen erän puolivälissä. Rangers teki kaikki neljä maaliaan kolmannessa erässä.

Ottawa Senators hävisi Washington Capitalsille 3-5. Kaikkien aikojen maalikuninkaiden taulukossa ylöspäin pykälä pykälältä nouseva Aleksandr Ovetshkin teki kaksi maalia Ottawan verkkoon. Samalla venäläishyökkääjä nousi tilastossa kahdeksanneksi ohi Mark Messierin 695:llä osumallaan. Capitals-kapteeni on nyt 13 osuman päässä seitsemättä sijaa pitelevästä Mike Gartnerista.

Edmonton Oilers voitti St. Louis Bluesin 4-2. Edmontonin maalilla ollut Mikko Koskinen torjui 23 laukausta.