Penguins tasoitti otteluvoitot, Florida hävisi toistamiseen

Änäri2 Jääkiekko NHL

Kasperi Kapanen ja Aleksander Barkov pääsivät pisteille NHL:n pudotuspelikierroksella. Kapasen edustama Pittsburgh tasoitti ottelusarjan New York Islandersia vastaan. Barkovin Florida sen sijaan taipui Tampa Baylle toistamiseen.

Penguins siirtyi 2–0 -johtoon heti ensimmäisessä erässä. Penguinsin Kasperi Kapanen voitti päätykiekon ja kuvion päätteeksi Jeff Carter laittoi kiekon verkkoon.

Penguinsin maalivahti Tristan Jarry torjui kiekon kaikkiaan 37 kertaa ja oli yksi voiton takuumiehistä. Penguins voitti ottelun 2–1 ja ottelusarjan tilanne on nyt 1–1.

Aleksander Barkovin edustama Florida Panthers hävisi toista kertaa peräkkäin Tampa Bay Lightningia vastaan. Tampan kapteeni Steven Stamkos vei joukkueensa johtoon ensimmäisen erän alussa ja Ondrej Palat lisäsi johtoa. Barkov kirjasi syöttöpisteen Panthersin 1–2 -kavennukseen.

Florida teki kaikkensa kolmannessa erässä tasoittaakseen ottelun, mutta se ei onnistunut. Tampa Bay voitti ottelun lopulta 3–1 ja siirtyi sarjassa 2–0 -johtoon. Lightningin maalivahti Andrei Vasilevski venyi kiekon tielle 32 kertaa. Jatkoon pääsee neljällä voitolla.

Kierroksen kolmannessa pudotuspeliottelussa Vegas Golden Knights voitti Minnesota Wildin 3–1 ja tasoitti ottelusarjan 1–1:een.