Patrik Laine jälleen maalinteossa yön NHL-kierroksella

Änäri1 NHL 10 Jääkiekko

Patrik Laine aloitti yön NHL-kierroksella maalinteon, kun Columbus Blue Jackets voitti Vegas Golden Knightsin 6–4.

Laine ampui kiekon maaliin ylivoimalla Gustav Nyquistin tarjoilusta, kun pari minuuttia avauserää oli pelattu. Laine on iskenyt 41 ottelussa tehopisteet 23+20=43.

Minnesota Wild kärsi Mikko Koivun juhlaottelussa tappion Nashville Predatorsille 2–6. Mikael Granlundin syötti kolmannessa erässä Nashvillen Roman Josin 4–2-maalin. Puolustaja Josi tehtaili tehopisteet 2+2.

Florida Panthers kärsi voittomaalikilpailuun venyneessä ottelussa 2–3-tappion Los Angeles Kingsiä vastaan.

Avauserässä maalasi Kingsin Rasmus Kupari. Floridan Eetu Luostarinen puolestaan tasoitti alivoimalla toisessa erässä. Rankkarikisassa Aleksander Barkov oli Floridan ainoa onnistuja.

Heritage Classic -ulkoilmaottelussa Kanadan Ontariossa Buffalo Sabres yllätti Toronto Maple Leafsin 5–2.