OLS yllätti Classicin ja tasoitti otteluvoitot

Salibandyliigan kaikki neljä puolivälieräsarjaa ovat nyt tasatilanteessa 1-1, kun OLS yllätti kotonaan runkosarjavoittaja Classicin maalein 6-4. Classicin edellinen tappio liigaotteluissa oli tullut 23. marraskuuta viime vuonna. Ensimmäisen kohtaamisen murskalukemin vienyt Classic karkasi tänäänkin alussa 2-0-johtoon, mutta vauhtiin päästyään OLS kiri kolmannen erän alkuun lukemiksi jo 6-3. Classicin neljäs maali syntyi ilman maalivahtia pelaten vasta ottelun viimeisellä minuutilla, joten OLS:n historian ensimmäinen playoffien kotivoitto ei enää vaarantunut.

Tatu Kiipeli oli yhdellä maalilla ja kolmella maalisyötöllään Kastellin illan tehomies, Valtteri Parviainen kirjautti 2+1. Ottelun hahmoihin kuului myös 25 laukausta pysäyttänyt OLS-vahti Ville Mestari.