OLS otti komean avausvoiton

Salibandy

OLS avasi voittotilinsä kauden F-liigassa komeasti, kun EräViikingit taipui kotikaukalossaan maalein 6-3. Oululaiset karkasivat isänniltä päätöserässä, jossa kotijoukkueen verkko pölisi viidesti.

Maalittoman avauserän jälkeen EräViikingit karkasi toisessa tšekkivoimin kahden maalin johtoon, kun ensin osui Simon Stransky ja sitten ensimmäisellä F-liiga-maalillaan Matej Penicka. OLS:n Akseli Pöyhtäri kuitenkin kavensi erän loppuun puolustajan lahjoittamasta pallosta, ja kolmas erä olikin täysin oululaisten. Olli Kinnunen tasoitti heti erän alkuun jatkamalla selän taakse tulleen syötön liki akrobaattisesti verkkoon, ja kohta tuli lisää, kun Kimi Vänttinen kiskaisi OLS:n johtoon – vieläpä alivoimalla. Merkkaamatta jääneet Kimi Vänttilä ja Olli-Matti Virrankari nautiskelivat vuorollaan vieraat jo 5–2-johtoon, ja taistelu voitosta oli ohi. Kotijoukkueen yritys kuudella kenttäpelaajalla tuotti Matej Penickan kavennuksen mutta myös Akseli Pöyhtärin tyhjiin linkoaman päätösmaalin.

Sarjakärjessä komeilee kolme voittoa kolmesta ottelusta ottanut Oilers. Ilman pisteitä viruvat vielä mestari TPS, EräViikingit ja FBC Turku.

Sarja jatkuu heti maanantaina ottelulla TPS–Westend Indians.