Olli Juolevi ja Jani Hakanpää iskivät maalit yön NHL-kierroksella

Änäri3 jääkiekko NHL

NHL:n yön kierroksella nähtiin kaksi harvinaista suomalaista maalintekijää. Muuten esille nousi käsittämättömässä vireessä oleva Nashville-maalivahti Juuse Saros.

Carolina Hurricanesiin vastikään siirtynyt puolustaja Jani Hakanpää laukoi Dallasia vastaan kauden toisen ja uransa kolmannen NHL-maalin. Hakanpään laukaus muutti suuntaa puolustajasta ja tasoitti ottelun 3-3:een reilut neljä minuuttia ennen kolmannen erän loppua.

Carolina kuitenkin hävisi ottelun, mutta yksikin piste riitti heille varmistamaan paikan pudotuspeleissä.

Sebastian Aho sai tällä kertaa tililleen yhden syöttöpisteen. Dallasin suomalaisista Esa Lindell syötti yhden osuman.

Vancouverin Olli Juolevi laukoi uransa toisen NHL-maalin ottelussa Ottawaa vastaan. Osuma jäi Canucksin ainoaksi ja Ottawa voitti ottelun 2–1.

Nashvillen Mikael Granlund ja Erik Haula tekivät molemmat maalit per mieheen, kun Predators löi Floridan 4–1. Haulalle merkittiin myös yksi syöttöpiste. Floridan maalin syötti Markus Nutivaara. Juuse Saros Nashvillen maalilla oli täystyöllistetty. Hän torjui 39 laukausta ja päästi vain yhden kiekon taakseen.

Montreal haki täydet pisteet Calgarystä maalein 2–1. Montrealin Joel Armia syötti ottelun voittomaalin. Jesse Puljujärvi merkkautti itselleen myös yhden syöttöpisteen, kun Edmonton voitti Winnipegin 6–1 vieraskaukalossa.

St. Louis löi Coloradon 4–1, Los Angeles Anaheimin 4–1 ja San Jose Phoenixin 6–4.