Oilers vuorostaan sarjakärkeen vierasvoitolla Karhuista

Salibandy2

Oilers sipaisi vuorostaan F-liigan piikkipaikalle, kun se löi tiistain ainoassa ottelussa Porissa Karhut niukasti 7-5.

Oilers näytti jo menevän menojaan Rasmus Kainulaisen kiskaistessa pelin puolivälissä etuyläkulmaan tilanteeksi 1-4, mutta ennen toista taukoa Juuso Ahola ja Julius Tuominen nostivat kotijoukkueen maalin päähän. Kolmannessa erässä vieraat nyhtivät ensin Tuomas Iiskolan ja sitten Markus Markkolan osumilla eron kahteen, mutta aina Karhut kavensi, kun ensin osui Eero Vanhatalo ja puoli minuuttia ennen loppua kuudella viittä vastaan Tomi Jerkku. Yhdeksän sekuntia ennen täyttä aikaa Rasmus Kainulainen sitten sinetöi pisteiden matkan Espooseen laukoessaan pallon tyhjiin.

Karhujen Eero Vanhatalo ja Tomi Jerkku sekä Oilersin Markus Markkola olivat Porin illan kolmen pisteen miehet kunkin koottua saldon 1+2.

Sarjataulukon kärjessä on Oilersilla sekä Happeella 23 ja kaksi ottelua vähemmän pelanneella Classicilla 22 pistettä.  Karhut on kolmella pisteellään toiseksi viimeisenä ja yhä nollakerhossa kituva Tiikerit jumbona.