Oilers ja Classic pelaavat mestaruudesta – Indians taipui seitsemännessä välierässä

Salibandy3

Runkosarjan voittaja Oilers selvisi kuin selvisikin F-liigan loppuotteluihin, kun se kaatoi tänään loppuunmyydyssä Tapiolan Urheiluhallissa Westend Indiansin 4-2 ja vei ottelusarjan 4-3. Loppuotteluissa Oilers saa vastaansa Classicin.

Oilers oli ollut jo jyräämässä finaaleihin näytöstyyliin, kun se aloitti sarjan voittamalla kolmesti perättäin. Indiansin kolme perättäistä venyttivät välierät seitsemänteen otteluun, joten ei ihme, että ratkaisukohtaamisen liput myytiin saman tien loppuun.

Tänään Tapiolan 1 176 katsojaa näkivät Oilersin karkaavan Eetu Nykäsen ja Eetu Sorvalin perättäisissä vaihdoissa iskemillä osumilla kahden maaliin johtoon, jonka Jasper Auvinen kohta kavensi yhteen. Toisessa erässä teki runkosarjassa neljä maalia merkkauttanut puolustaja Eetu Nykänen jo ratkaisuvälierän toisensa, kun hän pommitti Olli Jokelan poikkisyötöstä pallon etukulmaan ja tilanteeksi 3-1. Samuli Huppusen tarkka laukaus nosti päätösjakson aluksi Indiansin ylivoimalla taas maalin päähän, mutta se jäi haastajan illan viimeiseksi osumaksi. Myös loppunumerot syntyivät ylivoimalla jo erän neljännellä minuutilla Heikki Iiskolan osuessa oikeasta siivestä Antti Suomelan diagonaalisyötöstä.

Westend Indians kohtaa pronssiottelussa Nokian KrP:n.