NYRKKEILY: Kestääkö Eva Wahlströmin ottelu loppuun asti?

Tänään Helsingin Hartwall Arena räjähtää ja veri lentää kun jää on sulatettu ja keskelle Arenaa on pystytetty kehä. Vuorossa on läjä toinen toistaan kovempia nyrkkeilyotteluita, jotka ei jätä kylmäksi ketään. Nimet Niklas Räsänen, Eva Wahlström, Robert Helenius ja Edis Tatli ovat kaikki täyttä rautaa ja lähellä suomalaisten sydämiä.

Eva Wahlström lähtee ottelemaan argentiinalaista, urallaan voittamattomasti edennyttä 25-vuotiasta Anahi Esther Sanchezia vastaan. Ottelusta on etukäteen kaavailtu todella kovaa ja tasaväkistä ja näin ollen ottelun pituus pääsee Geen puntariin.

Eva Wahlström on selättänyt ikävät vaikeudet urallaan ja on elämänsä kunnossa. Nainen on yksi maailman parhaista naisnyrkkeilijöistä, joka on ehtinyt kerätä kokemusta jo usean vuoden. Tyrmäykset naisten otteluissa ovat äärimmäisen harvinaisia mutta teknisiä tyrmäyksiä nähdään silloin tällöin ja Gee katsoo, että Wahlströmin ottelu ei kestä loppuun asti.

Argentiinalainen on kova mutta Wahlström tulee rummuttamaan alusta saakka tasaisen tappavasti. Gee pitää Wahlströmiä otteluun lähes varmana voittajana ja uskoo, että Sanchezin fysiikka ei kestä koko ottelun mittaa. Vaikka Sanzhesissa on enemmän munaa kuin suurimmassa osassa katsojia niin Wahlströmin tehokkaat vartalolyönnit puuduttavat argentiinalaisen hetki hetkeltä ja ottelu joudutaan keskeyttämään ennen täyttä aikaa.

NYRKKEILY

Eva Wahlström – Anahi Esther Sanchez
Kello 19:00

Alle 10 erää @ 4.50 Bet365

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.