Norwich esiintyi kauden toiseksi viimeisessä ottelussa kuin nuoret junnut – Pukki penkillä koko pelin

Teemu Pukin Norwich Cityn esitys kauden viimeisessä kotiottelussa oli lähes tragikoominen. Joukkue hölmöili rankasti ja hävisi vajaamiehisenä Burnleylle maalein 0–2.

Ottelun avausosuma syntyi Norwichin alakerran huolimattoman pelaamisen jälkeen ensimmäisen 45-minuuttisen lisäajalla.

Burnleyn johto kasvoi toisella puoliajalla nololla tavalla. Erik Pieters keskitti vasemmalta laidalta ja yksinään maalin edustalla ollut Norwichin Ben Godfrey ohjasi pallon suoraan omaan maaliin.

Norwich pelasi yli puolet ottelusta vajaalla miehistöllä ja koko toisen puoliajan kahden miehen alivoimalla, kun Emiliano Buendia katseli punaista korttia 35. minuutilla ja Josip Drmic lisäajalla reilua kymmentä minuuttia myöhemmin.

Pukki seurasi koko ottelun katsomosta. Hänen saldonsa Valioliigassa on 11 maalia ja kolme maalisyöttöä. Edellisen maalinsa Pukki teki tammikuun 22. päivänä rangaistuspotkusta Tottenhamin verkkoon.

Tänä vuonna Pukki on tehnyt kaksi rankkarimaalia. Pelitilannemaalin Pukki teki viimeksi 14. joulukuuta Leicester Cityn verkkoon, joten pelien jatkumisen jälkeen esitykset ovat olleet todella vaisuja, kuten koko joukkueella.

Norwich pelaa kauden viimeisen ottelunsa ensi viikon sunnuntaina Manchester Cityn vieraana.