Englannin FA Cupissa pelataan tänään ensimmäinen välierä – Lue Arsenal – Manchester City ottelun ennakko

Tänä viikonloppuna jatketaan maailman vanhin jalkapalloturnauksen FA Cupin pelaamista, kun välieräottelut on käsillä. Tänään kohtaavat Arsenal ja Manchester City ja huomenna taas toisen finaalipaikan ratkaisevat Manchester United ja Chelsea. Molemmat välieräkamppailut pelataan totutusti Wembleyllä. Tässä Geen ennakossa käymme läpi tämän päiväistä ensimmäistä välieräottelua Arsenalin ja Cityn välillä.

 

Ennakkoasetelmat illan välierään

Arsenal vs Manchester City 

Arsenal on parantanut hurjasti otteitaan, kun palattiiin korona tauolta. Joukkue on kuudesta pelaamastaan ottelusta hävinnyt vain yhden ja voittanut peräti neljä. Joukkueen haaveet eurokentillä pelaamisesta ovat sarjassa jo käytännössä jo menneet, joten tämä on seuralle ainut tilaisuus voittaa pokaali ja päästä Eurooppaan, joten manageri Mikel Arteta on varmasti  valmistanut pelaajat huolella ja Arsenal tulee varmasti heti alussa kovaa. Mihin se sitten riittää, kun miettii mikä on illan vastustajan taso.

Embed from Getty Images

Hyökkäyksessä Arsenalilla on kova ase nimittäin kovassa  vireessä oleva Alexandre Lacazette, joka on tehnyt reiluun kahteen peliin kolme maalia. Tärkeintä kuitenkin on, että oma pää pysyy puhtaana, koska se on lähes ainoa keino kaataa City.

 

City sai jo alkuviikosta hyvä uutisia, kun seuran kahden vuoden europeli-kielto kumottiin, joten joukkue nähdään taas syksyllä Mestareiden liigassa. Vaikka Cityllä ei Valioliigassa enää juuri pelattavaa ole niin joukkue on silti ollut hurjassa iskussa. Kolme edellistä liigapeliä se on voittanut kaikki maalierolla 12-1. Joukkueen hyökkäyarsenaali on hurjaa luoettavaa ja maalintekijöitä löytyy isolla kädellä. Kovassa iskussa viime pelit on ollut    Raheem Sterling , joka on tehnyt edelliseen 160 minuuttiin neljä koppaa, joten maalivainu on kaverilla hallussa. Lisäksi myös brassihyökkääjä Gabriel Jesus on ollut tasaisen hyvässä vireessä, sillä ennen tätä iltaa miehellä on kolmen ottelun maaliputki.

Embed from Getty Images

 

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.