Nokia nylki Tiikerit Tikkurilassa, Henri Johansson lähestyy tuhannen runkosarjapisteen rajaa

Nokian KrP kaatoi tänään F-liigan miesten sarjassa vieraissa Tiikerit 11-4 ja nousi neljänneksi ohi kaksi ottelua vähemmän pelanneen TPS:n. Kaksi sarjapistettä kerännyt Tiikerit jatkaa toiseksi viimeisenä.

Vielä toisen erän alussa Tiikerien Joel Keskinen kavensi tilanteeksi 2-3, mutta vielä samassa erässä nokialaiset menivät menojaan. Nico Jonaeson, Joonatan Kovanen ja Simo Paulaharju paukuttivat eron neljään maaliin, ja Toni Rintalan kavennuksen jälkeen iski Jere Mattila vielä KrP:lle seitsemännen. Vastaavaa käsikirjoitusta seurasi kolmas erä, kun Mattias Kokljuschkinin kavennus takatolpalta sai jatkokseen vieraiden nakuttelemat neljä osumaa.

Nokian Henri Johansson kirjautti tänään tehot 2+2 ja on nyt koonnut urallaan 998 runkosarjapistettä. Joona Rantala laukoi yhden maalin ja syötti neljä.