Nieminen ja Sá finaalivoittoon

gamblers_talin_tennis_turnaus

Buenos Airesin nelinpelin finaali meni juuri niin kuin ennakossa aavisteltiin. Nieminen ja Sá aloittivat hyvin murtaen Andujar-Alba/Marach -kaksikon ensimmäisen syöttövuoron. Ensimmäisessä erässä he hävisivät kuitenkin syöttönsä kahdesti ja erä päättyi Andujar-Alba/Marach -parille 4-6.

Toisen erän alussa Nieminen/Sá mursi vastustajan syötön kerran ja eteni 3-1 johtoon. Sen jälkeen ottelu keskeytyi sateen takia. Tauon jälkeen Andujar-Alba/Marach -kaksikko tuli tasoihin. Nieminen/Sá onnistui murrossa vielä kerran ja erä päättyi 6-4. Ratkaisu venyi siten match tie-breakiin. Andujar-Alba/Marach otti heti alkuun minibreikin, mutta hävisi myöhemmin kolme omaa syöttöään. Kolmas erä meni siten Nieminen/Sá -kaksikolle lukemin 10-7.

Voitosta Nieminen ansaitsi 13 830$ ja 250 ranking-pistettä. Nieminen nousee nelinpelilistalla sijalta 126 helposti sadan parhaan joukkoon. Tuleva sijoitus on noin 85.