Nicklas Jensen ja Jokerit kahden vuoden jatkosopimukseen

Jokerit ja Nicklas Jensen ovat sopineet hyökkääjän jatkamisesta helsinkiläisseurassa myös kahdella tulevalla kaudella. Tanskalainen on ollut KHL-aikana joukkueen tehokkain maalintekijä.

-Jensen on tuonut joukkueeseemme poikkeuksellista maalintekovoimaa viime vuosien aikana. Lisäksi hänen voitontahtonsa näkyy kaukalossa ratkaisevilla hetkillä ja etenkin pudotuspeleissä. Hän kuuluu joukkueen monivuotiseen ydinryhmään ja on hienoa saada pitää hänet riveissämme myös tulevina kausina, sanoo Jokereiden puheenjohtaja ja GM Jari Kurri.

-On ollut mahtavaa pelata neljä viime vuotta Jokereissa ja Helsingissä, joista ovat muodostuneet kotini. Halusin näin olevan myös tulevaisuudessa. Joukkuekaverini, seurajohto, kannattajat ja kaikki seuran ympärillä ovat olleet upeita minua kohtaan ensimmäisestä päivästäni lähtien. Edessämme on jännittävä tulevaisuus, jossa päätavoite on voittaa mestaruus Jokereille, Jensen kertoo.

Embed from Getty Images

Jensen, 27, saapui Jokereihin kaudeksi 2017-18. Hän on pelannut helsinkiläisseuran paidassa neljän kauden aikana 161 runkosarjaottelua tehoin 69+55=124. Pudotuspeleissä 23 kamppailun tehot ovat 6+10=16. Runkosarjan osalta Jensen on Jokereiden KHL-ajan neljänneksi paras pistemies ja pudotuspeleissä edellä on ainoastaan maanmies Peter Regin.

Jensenin 69 maalia 161 runkosarjapelissä muodostavat pelikohtaiseksi keskiarvoksi 0,43, joka on Jokereiden KHL-ajan korkein noteeraus. Enemmän maaleja jokeripaidassa KHL:ssä ovat tehneet ainoastaan Jesse Joensuu (75) ja Brian O’Neill (70).

Tällä kaudella Jensen on tehnyt 32 pelissä 14+9=23 pistettä. Hän on joukkueen paras maalintekijä ja kolmanneksi paras pistemies O’Neillin ja Jordan Schroederin jälkeen.

Jensen kuuluu myös Tanskan maajoukkueen kantaviin voimiin. Hyökkääjällä on vyöllään jo viidet MM-kilpailut aikuisten tasolla.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.