Hiihdon Tour de Ski jatkuu tänään Italian Val di Fiemmessä

Maastohiihdon Tour de Ski jatkuu tänään Italian Val di Fiemmessä. Kolmen kilpailun urakka käynnistyy perinteisen hiihtotavan yhteislähdöillä perjantaina, jatkuu perinteisen sprintillä lauantaina ja huipentuu vapaalla hiihtotavalla Alpe Cermisin legendaariseen loppunousuun sunnuntaina.

Krista Pärmäkoski on suomalaisista parhaissa asemissa kiertueen kokonaistuloksissa. Hän jatkaa naisten kilpailua sijalta seitsemän ja Johanna Matintalo sijalta 20. Muut suomalaiset naishiihtäjät ovat jättäneet kiertueen kesken.

Embed from Getty Images

Naisten kilpailun kärkinimet, Yhdysvaltain Jessica Diggins ja Rosie Brennan ja Venäjän Julia Stupak ovat minuutin sisällä ennen kolmea viimeistä  jäljellä olevaa starttia.

Miesten kilpailu yhden tähden juhlaa

Miesten kilpailussa Venäjän Aleksandr Bolshunov on jo karannut vastustajiltaan. Hän johtaa kiertuetta yli kahdella minuutilla ja on menossa kohti toista peräkkäistä Tourin mestaruutta.

Markus Vuorela on hiihtänyt kiertueella suomalaismiehistä parhaiten. Hän lähtee viimeiseen kilpailuviikonloppuun sijalta 31. Juho Mikkonen on kokonaiskilpailussa 44:s, Lauri Lepistö 55:s ja Verneri Suhonen 58:s.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.