NHL:ssä vain kahden ottelun kierros, Pekka Rinteellä synkkä ilta

Nashville Predators hävisi Edmonton Oilersille murskaluvuin viime yön NHL-kierroksella. Vielä kolmannen erän alussa tilanne oli tasan 3–3, mutta reilussa viidessä minuutissa Kotijoukkueen maalivahti Pekka Rinne päästi taakseen peräti viisi maalia. Hän torjui ottelussa 23 kertaa. Pistepörssiä johtava Oilersin Leon Draisaitl iski vieraiden maaleista neljä. Kotijoukkueen Mikael Granlund poimi syöttöpisteen joukkueensa ensimmäiseen maaliin.

Juuse Saros vaihdettiin Rinteen tilalle kymmenen minuuttia ennen loppua, mutta ottelu päättyi kotijoukkueen 3–8-tappioon. Saros torjui kaikki neljä maalille tullutta laukausta. Nashville on tappiosta huolimatta yhä kiinni läntisen konferenssin viimeisessä pudotuspelipaikassa.

Yön toisessa ottelussa Detroit Red Wings hävisi Colorado Avalanchelle 1-2.