NHL:ssä pelattiin kymmenen peliä, yksi peli siirtyi tuonnemmaksi

Winnipeg Jetsin Patrik Laine avasi kautensa jääkiekon NHL:ssä tehokkaasti. Laine teki kaksi maalia ja alusti yhden, kun Jets nappasi kotonaan 4–3 -jatkoaikavoiton Calgary Flamesista. Ottelun parhaaksi pelaajaksi valittu Laine ratkaisi ottelun jatkoajalla.

Embed from Getty Images

Suomalaisista tehopisteiden makuun pääsi Carolina Hurricanesin Sebastian Aho ja Teuvo Teräväinen.

Aho ja Teräväinen kirjasivat molemmat yhden syöttöpisteen, kun Hurricanes avasi kautensa 0-3 -vierasvoittolla Detroitista. Aho alusti joukkueen 0-1 -voittomaalin ja Teräväinen 0-3 -osuman, joka syntyi tyhjään maaliin.

Embed from Getty Images

Nashville Predators aloitti kautensa 3–1 -kotivoitolla Columbus Blue Jacketsista ja Erik Haula syötti joukkueensa 1–1 -maalin. Ottelussa nähtiin suomalaismaalivahtien kohtaaminen, kun Juuse Saros torjui Nashvillen maalilla 29/30 kertaa ja Joonas Korpisalo pysäytti kiekon Columbuksen maalilla 32/34 kertaa. Saros valittiin ottelun kolmostähdeksi.

Bostonin maalivahti Tuukka Raskin kausi alkoi voitolla, kun Bruins löi voittomaalikilpailun jälkeen New Jerseyn 3–2. Rask torjui 20 kertaa ja oli ohittamaton rangaistuslaukauksissa.

Embed from Getty Images

Suomalaismaalivahti Mikko Koskinen oli vireessä, kun Edmonton Oilers otti revanssin Vancouver Canucksista. Eilen Oilersin voittanut Vancouver taipui nyt päinvastoin Edmontonille maalein 2–5.

Koskinen torjui ottelussa 38/40 kertaa. Ottelun ykköshahmo oli kuitenkin Oilersin tähtihyökkääjä Connor McDavid, joka kirjasi tehot 3+1.

Edmontonin Jesse Puljujärvi jäi ilman tehomerkintöjä, vaikka hän laukoi maalia kohti peräti seitsemän kertaa. Puljujärvi kirjasi ottelusta teholukeman -1. Peliaikaa hän sai reilut 11 minuuttia.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.