NHL:ssä neljän ottelun kierros – lue kierroskatsaus

Detroit Red Wings hävisi Arizona Coyotesille 2-5. Arizona nousi länsilohkossa kolmanneksi ja Antti Raanta pelasi joukkueen maalilla. Raanta torjui 28 laukausta ja kyseessä oli hänen 12. pelinsä tällä kaudella. Ottelun tehomiehiä oli Arizonan Clayton Keller, joka teki Arizonalle kaksi maalia ja Oliver Ekman-Larsson antoi kolme syöttöpistettä. Äskettäin Arizonaan New Jerseystä siirtynyt Taylor Hall teki ensimmäisen maalinsa Coyotes-paidassa. Detroitin suomalaiskonkari Valtteri Filppula ei päässyt tehopisteille.

Embed from Getty Images

Usean suomalaispelaajan edustama Dallas Stars koki kotonaan 1–5 tappion Calgary Flamesille. Miro Heiskanen, Roope Hintz ja Esa Lindell jäivät vaille tehopisteitä. Esa Lindell oli ainut +/- statseissa miinuspisteille jäänyt (-1).

San Jose Sharks hävisi Vegas Golden Knightsille 1-3. Kolme tähteä sai Vegasin ruotsalaishyökkääjä William Karlsson. Vegas on läntisessä konferensissa neljäntenä ja San Jose viimeisenä.

Embed from Getty Images

New York Rangers nuiji Anaheim Ducksin prime time-ottelussa 5-1. Kaapo Kakko ei pelannut alaraajavamman suojatoimenpiteenä. Kakko sai kiekon pahasti jalkaansa edellisessä pelissä. Molemmat joukkueet ovat konferenseissaan puolenvälin alapuolella.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.