NHL:ssä kuuden ottelun kierros – suomalaiset vaisuja

Carolina Hurricanes hävisi kotonaan Tampa Bay Lightningille 1-3. Voitto on Lightningin seitsemäs putkeen. Tampan Mitchell Stephens aloitti maalinteon kun peliä oli pelattu alle kolme minuuttia. Kaksi minuuttia tämän jälkeen Steven Stamkos sai kiekon epäonniselta Carolinalta ilmaiseksi ja rankaisi upottamalla kiekon maaliin. Tampa teki kolmannen maalinsa toisessa erässä eikä Hurricanes pystynyt kuromaan eroa kiinni. Carolinan ainokaisen teki Andrei Svechnikov. Suomalaiset jäivät ilman tehoja.

Pittsburgh Penguins hävisi ensimmäisen kerran kuuteen vuoteen kotonaan Florida Panthersille lukemin 1-4. Ensimmäisen erän jälkeen Florida johti ottelua 1-2. Toinen erä oli maaliton mutta kolmannessa erässä Florida teki vielä kaksi maalia. Floridan Aleksander Barkov sai +/— -sarakkeeseensa yhden plussan ja Pittsburghin Juuso Riikola yhden miinuksen.

Minnesota Wild hävisi Calgary Flamesille voittolaukausten jälkeen 4-5. Ottelun tehopelaaja kahdella maalilla oli kotijoukkueen Marcus Foligno, joka upotti Flamesin verkkoon avauserässä kaksi maalia. Wildin Mikko Koivu jäi vaille tehopisteitä mutta hän pääsi kokeilemaan onnistumista voittolaukauskilpailussa omalla vuorollaan. Flames-veskari David Rittich veti kuitenkin pidemmän korren. Lopulta ottelu ratkesi rookie Dillon Duben onnistuneeseen suoritukseen ja Calgary vei mukanaan kaksi pistettä jättäen Minnesotalle yhden.

Tällä kertaa oli Chicago Blackhawksin vuoro voittaa heittopussiksi jämähtänyt Detroit Red Wings lukemin 4-2. Detroitin Valtteri Filppula pelasi yli 20 minuuttia mutta jäi vaille tehopisteitä. Chicagon Olli Määtän saldoksi tehosarakkeeseen jäi miinus yksi.

Anaheim Ducks voitti Nashville Predatorsin voittolaukauskilpailun jälkeen 5-4. Nashvillen Mikael Granlund epäonnistui omassa voittolaukauksessaan ja jäi ottelussa vaille tehopisteitä. Nashvillen maalilla oli Juuse Saros, joka torjui 43 kertaa.