NHL:n yön ainoassa ottelussa suomalaisvahtien taisto

Änäri1 NHL 10 Jääkiekko

Jääkiekkoliiga NHL:n kierroksen ainoassa ottelussa nähtiin suomalaisvahtien taisto, kun Joonas Korpisalon Columbus Blue Jackets vei vieraspisteet Kevin Lankisen Chicago Blackhawksilta maalein 1-2.

Ottelun parhaana pelaajana palkittu Korpisalo torjui ottelussa 31 kertaa ja ainoastaan Chicagon Dylan Strome onnistui ohittamaan suomalaisen.

– Emme olleet niin teräviä kuin halusimme, mutta Korpisalo oli selvästi paras pelaajamme, Columbus Blue Jacketsin päävalmentaja John Tortorella sanoi.

Embed from Getty Images

Korpisalo ja Lankinen ovat aloittaneet kautensa todella hyvin. Korpisalo on pelannut alkukauden viidessä ottelussaan 93,6 prosentin varmuudella ja päästänyt 2,17 maalia ottelua kohden.

Blackhawksin pelaavaksi maalivahdiksi murtautuneen Lankisen torjuntaprosentti on 93,0 ja päästettyjen maalien keskiarvo 2,16.

Columbuksen uusin suomalaishankinta Patrik Laine ei ollut vielä joukkueen mukana. Perjantaina uuteen kotikaupunkiinsa matkustanut suomalainen pääsee tositoimiin alkuviikosta 48 tunnin koronakaranteenin ja kahden negatiivisen testin jälkeen.

https://twitter.com/bluejacketsnhl/status/1355270746243805185?s=21

Laineen odotetaan pelaavan ensimmäistä kertaa tiistaina, kun Columbus Blue Jackets kohtaa kotijäällään Dallas Starsin.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.