NHL:n pudotuspelit jatkuivat sunnuntaina jalkapallohuuman keskellä

Änäri1 NHL 10 Jääkiekko

NHL:ssä New York Islanders aloitti välierät vahvasti viemällä voiton Tampa Bay Lightningista. Islanders johtaa ottelusarjaa näin ollen voitoin 1–0.

Islandersin Mathew Barzal avasi ottelun maalitilin vasta toisen erän jälkimmäisellä puoliskolla, minkä jälkeen joukkuetoveri Ryan Pulock vei Islandersin 2-0 johtoon pelin kolmannessa erässä.

Tampa Bayn Brayden Point kavensi aivan ottelun viimeisellä minuutilla, mutta peli päättyi 2–1 New Yorkin hyväksi.

– Pelasimme kovaa, fyysisesti. Keskityimme omaan peliimme. Mielestäni se on menestyksemme syy, Islandersin maalivahti Semjon Varlamov sanoi pelin jälkeen.

Tampan maalivahti Andrei Vasilevski pysäytti kiekon sen sijaan 29 kertaa.

Newyorkilaisjoukkueen paidassa pelaava Leo Komarov oli jäällä noin 14 minuutin ajan, mutta lähti kaukalosta ilman tehopisteitä. Komarov sai vastuuta niin ali- kuin ylivoimallakin ja antoi neljä taklausta.

Joukkueet kohtaavat seuraavan kerran keskiviikkoaamuyöstä Suomen aikaan.

Toisessa välieräsarjassa kohtaavat Vegas Golden Knights ja Montreal Canadiens. Ottelusarja alkaa huomenna aamuyöllä Suomen aikaa.