NHL:n pudotuspeleissä kaksi ottelua viime yönä

Vancouver Canucks nappasi tiistaina 5–2-voiton Vegas Golden Knightsista ja tasoitti läntisen konferenssin ottelusarjan voitot 1–1:een.

Avauserän jälkeen Vancouver johti ottelua 2–0.

Myös toisessa erässä nähtiin kaksi maalia, kun Vegasin Alex Tuch teki joukkueensa avausmaalin ja Vancouverin Elias Pettersson onnistui erän lopussa.

Läntisen konferenssin pudotuspelit pelataan Edmontonissa.

Tampa Bay voitti Boston Bruinsin pudotuspelien toisen kierroksen ottelussa maalein 4–3 ja tasoitti ottelusarjan voitot 1–1:een.

Ottelun ratkaisu nähtiin ensimmäisessä jatkoerässä, kun tshekkihyökkääjä Ondrej Palat laittoi maalin kulmalta paluukiekon sisään. Maali oli ottelun kakkostähdeksi valitulle Palatille tämän vuoden pudotuspelien ensimmäinen.

Kamppailun parhaaksi pelaajaksi valittiin kaksi maalia tehnyt Lightning-sentteri Blake Coleman.

Lightningin maalilla urakoinut Andrei Vasilevski torjui 22 laukausta ja Boston-vahti Jaroslav Halak pysäytti kiekon 36 kertaa.

Ottelusarjan voittoon tarvitaan neljä voittoa. Joukkueet kohtaavat seuraavan kerran jo ensi yönä.

Itäisen konferenssin pudotuspelit pelataan pudotuspelikuplassa Torontossa.