NHL:n playoffit jatkuivat kahdella ottelulla

Minnesota Wild – Chicago Blackhawks 0-1 (0-1, 0-0, 0-0)

Teuvo Teräväinen CHI 0+0
Kimmo Timonen CHI 0+0
Mikko Koivu MIN 0+0
Mikael Granlund MIN 0+0

Minnesota Wild hävisi viime yönä jo kolmannen ottelunsa Chicagolle lukemin 0-1. Äärimmäisen tasaisessa ottelussa nähtiin vain yksi maali, kun Patrick Kane upotti kiekon reppuun ensimmäisen erän loppupuolella ylivoimalla. Tämän jälkeen ottelua tahkottiin maalittomana vielä kaksi erää.

Suomalaisille ei tullut tehomerkintöjä. Mikael Granlund valittiin ottelun kolmostähdeksi.

Sarja on katkolla Chicagolle ensimmäisen kerran perjantaina.

Calgary Flames – Anaheim Ducks 4-3 JA (1-2, 1-1, 1-0, 1-0)
Otteluvoitot 1-2

Rämö 18/21 torjuntaa
Markus Granlund 0+1
Sami Vatanen 0+1

Calgary Flames kykeni kaatamaan Anaheimin jatkoajalla ja kavensi näin ollen ottelusarjan lukemiin 1-2.

Ottelu eteni tasaisissa merkeissä aina kolmanteen erään saakka. Anaheim johti ottelua 2-3 vielä 20 sekunttia ennen päätössummeria mutta Sami Vatasen jäähyn ansiosta kotijoukkue pääsi pelaamaan 5-3 vastaan. Se riitti Calgarylle ja vain 20 sekunttia ennen ottelun loppua kotijoukkue tasoitti pelin tilanteeseen 3-3.

Se katkaisi Anaheimin selän ja jatkoerässä kotijoukkueen Mikael Backlund ratkaisi ottelun Calgarylle.

Joukkueiden neljäs kohtaaminen pelataan Calgaryssä lauantain vastaisena yönä.