NHL:n itälohkon toinen finaalijoukkue ei selvinnyt vieläkään

Tampa Bay Lightning joutuu yhä odottamaan vastustajaa NHL:n itälohkon finaalisarjaan, kun Philadelphia Flyers voitti New York Islandersin 4–3 lopulta jatkoerään venyneessä ottelussa. Scott Laughton ratkaisi taiston Flyersille, kun ensimmäistä jatkorää oli pelattu 12 minuuttia.

NY Islanders johtaa toisen kierroksen ottelusarjaa nyt voitoin 3–2. Jatkoon pääsee neljällä voitolla.

Philadelphia menetti kolmannessa erässä kahden maalin johtoasemansa kun Brock Nelson ja Derick Brassard nostivat osumillaan Islandersin rinnalle. Ilta päättyi kuitenkin Flyers-juhliin jatkoerässä.

Yön toisessa pudotuspeliottelussa Vancouver Canucks taisteli 1-2 -vierasvoittoon Vegas Golden Knightista. Vegas on yhä voiton päässä länsilohkon finaalipaikasta.

Vancouverista osuivat Brock Boeser ja Elias Pettersson, joka teki Canucksin 2–1-voittomaalin kamppailun kolmannessa erässä. Shea Theodore vastasi Vegasin ainoasta osumasta.

Canucksin maalivahti Thatcher Demko venyi 42 torjuntaan uransa ensimmäisessä NHL:n pudotuspeliottelussa.