NHL-kierroksella vain kaksi ottelua – voitot Washingtoniin ja Winnipegiin

Änäri2 Jääkiekko NHL

Washington Capitals on ottanut kotivoiton Boston Bruinsista. Peli päättyi Washingtonin hyväksi maalein 2–1.

Maalittoman ensimmäisen erän jälkeen kumpikin joukkue sai maalitilinsä auki ottelun toisessa erässä. Päätöserään mentäessä tilanne oli tasan 1–1, mutta Washingtonin itävaltalaishyökkääjä Michael Raffl ratkaisi pelin, kun varsinaista peliaikaa oli jäljellä enää kolme sekuntia.

Ainoana suomalaisena kentällä oli Bostonin paidassa pelaava Urho Vaakanainen. Suomalaispakki oli jäällä reilun 21 minuutin ajan, mutta jäi ilman tehopisteitä.

Vaakanainen on pelannut NHL-uransa aikana yhteensä 15 peliä, joista tällä kaudella kahdeksan. Hän on kerryttänyt tililleen kaksi syöttöpistettä, molemmat tällä kaudella.

Winnipeg Jets päihitti kotonaan Vancouver Canucksin 5–0. Ensimmäinen maali syntyi, kun ottelua oli pelattu vajaat kahdeksan minuuttia. Yhden maalin avauserän jälkeen Jets teki kaksi maalia sekä toisessa että kolmannessa erässä.

Blake Wheeler teki Winnipegille kaksi maalia ja sai vyölleen kaksi syöttöpistettä.

Washington, Boston ja Winnipeg ovat jo varmistaneet pudotuspelipaikat. Vancouver on oman divisioonansa jumbo ja jää pudotuspelien ulkopuolelle.