NHL jatkui joulutauon jälkeen – lue kierrosraportti

Edmonton Oilers hävisi Calgary Flamesille 1-5. Edmontonin Mikko Koskinen vaihdettiin maalilta pois Calgaryn neljännen maalin jälkeen. Sitä ennen Koskinen oli torjunut 20 kertaa.

New Jersey Devils hävisi Toronto Maple Leafsille 4-5 jatkoajan jälkeen. Kasperi Kapanen teki Toronton 3–2-maalin, joka oli hänen yhdeksäs maalinsa tällä kaudella. Sami Vatanen puolestaan poimi syöttöpisteen New Jerseyn 2–2 -tasoitusmaalista, jonka viimeisteli Nikita Gusev. Toronto on nyt voittanut kuusi ottelua putkeen ja johtaa itälohkoa.

Embed from Getty Images

Buffalo Sabres hävisi Boston Bruinsille 0-3. Bostonin Patrice Bergeron teki kaksi maalia ja Brandon Carlo yhden. Tuukka Rask oli luukkuvahtina ja hänen sijaisenaan pelannut Jaroslav Halak torjui nollapelissään 26 kertaa.

Winnipeg Jets hävisi St. Louis Bluesille jatkoajan jälkeen 4-5. Patrik Laine saalisti kaksi syöttöpistettä. Ensin hän oli syöttämässä Kyle Connorin maalia ja sen jälkeen Blake Wheelerin.

Embed from Getty Images

New York Rangers voitti Carolina Hurricanesin 5-3. Tappio oli Carolinalle kolmas peräkkäinen. Sebastian Aho teki maalin ja hänen maalisaldonsa on nyt 22 tältä kaudelta. Rangersin ruotsalainen Mika Zibanejad teki ottelussa kaksi maalia ja Rangersin ruotsalaisveskari Henrik Lundqvist torjui peräti 39 kertaa. Rangersin Kaapo Kakko oli palannut askiin jalkavammansa jälkeen. Hän sai peliaikaa noin 11 minuuttia.

Embed from Getty Images

Colorado Avalanche hävisi kotonaan Minnesota Wildille 4-6. Coloradon Mikko Rantanen poimi yhden syöttöpisteen Coloradon kolmanteen osumaan, jonka teki Nathan MacKinnon. Joonas Donskoin merkinnäks +/- -tilastoon tuli -1. Mikko Koivu ei vieläkään palannut kaukaloon.

Washington Capitals voitti jatkoajan jälkeen Columbus Blue Jacketsin 2-1. Columbuksen maalilla Joonas Korpisalo torjui 34 kertaa mutta se ei tällä kertaa siivittänyt vieraita voittoon. Korpisalo on tällä kaudella torjunut 31:ssä ottelussa torjuntaprosentilla 91.27% ja päästettyjen maalien keskiarvon 2.52.

Embed from Getty Images

Nashville Predators hävisi Pittsburgh Penguinsille 2-5. Penguinsin suomalaispuolustaja Juuso Riikola teki kauden avausmaalinsa ottelussa. Riikola veti ensin kaksi kertaa tolppaan jonka jälkeen hän sai kiekon maaliin (katso Tweetistä Riikolan maali) KalPasta NHL:ään viime kaudella siirtynyt Riikola on nyt tehnyt Penguinsissa kahdella kaudella 3 maalia. Lisäksi Riikola poimi yhden syöttöpisteen. Nashvillen maalivahtikaksikosta tolppien välissä aloitti Pekka Rinne, joka korvattiin kolmen päästetyn maalin jälkeen Juuse Saroksella.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.