NBA:n siirtotakarajalla tapahtuu: Golden State kauppasi kesällä hankitun tähtipelaajansa

Golden State Warriors ja Minnesota Timberwolves ovat tehneet pelaajakaupan, jossa D’Angelo Russell siirtyy Minnesotaan, tiedottaa ESPN:n sisäpiiritoimittaja Adrian Wojnarowski.

Embed from Getty Images

Pelaajakaupan yhteydessä maisemaa vaihtavat kaikkiaan neljä pelaajaa. Russelin seuraksi Minnesotaan liittyvät Jacob Evans sekä Omari Spellman, ja toiseen suuntaan matkaa Andrew Wiggins sekä kaksi varausvuoroa tulevan kesän varaustilaisuuteen.

Russell, 23, liittyi viime kesänä Golden Staten riveihin isolla sopimuksella, mutta tähtipelaaja on pyörinyt jo pitkään siirtohuhuissa odotettua kehnommin sujuneen kauden myötä.

Minnesota oli Russelin perässä jo ennen hänen siirtymistään Warriorsiin, sillä joukkue halusi kipeästi parantaa joukkuettaan Karl-Anthony Townsin ympärillä. Towns ja Russell ovat myös julkisesti tuoneet esille, että he haluaisivat joskus pelata samassa joukkueessa.

Oaklandiin matkaava Wiggins oli aikoinaan varausluokkansa lupaavin pelaaja, mutta Minnesotassa hän ei pystynyt lunastamaan supertähden natsojaan. 24-vuotias laituri on tosin pelannut uransa parasta koripalloa tällä kaudella, tilastoiden 22,4 pistettä, 5,2 levypalloa ja 3,7 syöttöä ottelua kohden.

Golden State ja Minnesota eivät taistele enää pudotuspelipaikoista, sillä joukkueet ovat läntisen konferenssin peränpitäjiä.

NBA:n siirtotakaraja umpeutuu torstaina Suomen aikaa klo 22:00.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.