Scroll Top

NBA-VIHJE: Raptors kohtaa Lakersin

Tulevana yönä Los Angeles Lakers saapuu Air Canada Centeriin haastamaan kotijoukkue Toronto Raptorsia. Pelin kuva tulee olemaan varsin selkeä, Raptors vie ja Lakers vikisee.

 

Raptors pelasi lauantain- ja sunnuntain välisenä yönä erinomaisen ottelun, yhä tappioitta olevaa Golden State Warriorsia vastaan. Raptors oli lähellä katkaista Warriorsin 20 ottelun voittoputken, mutta viime minuuteilla Warriors veti kuitenkin pidemmän korren ja Raptors joutui poistumaan kirvelevä 3 pisteen tappio niskassa kotiyleisön edestä. Tappiosta huolimatta Raptors pelasi kaikinpuolin loistavan pelin, eikä missään vaiheessa päästänyt Warriorsia ratkaisevan eron päähän. Elämänsä ottelun pelannut pelintekijä Kyle Lowry latoi tiskiin peräti 41 pistettä ja 7 syöttöä, haastaen erinomaisesti Warriorsin megatähden Stephen Curryn. Tämä kaksikko latoi vuorotellen kolmosia sisään ja kumpikin piti joukkuettaan pystyssä viimeisillä minuuteilla. Viime hetket meni vapaaheitto kilpailuksi, jossa Warriorsin pelaajien kädet eivät tutisseet, vaan he laittoivat eleettömästi vaparit sisään, kun taas Raptors heitti muutaman ohi. Tunnelma ottelussa oli käsinkosketeltava ja upean kotiyleisönsä edessä, Raptors tulee varmasti tekemään selvää jälkeä Lakersistä. Lowryn käsi on ollut kuumana viime peleissä, kun viimeiseen 6 otteluun hän on tehnyt 26,5 pistettä per ottelu, heittoprosentin ollessa upea 47,7. Kolmen pisteen heitotkin ovat uponneet kovalla 43,4 prosentin keskiarvolla.

 

Lakersin kausi on ollut varmasti joukkueen historian surkeimpia. 3 voittoa 20 pelatusta ottelusta kertonee kaiken oleellisen. Joukkue on suoraansanottuna surkea ja yhtään ei asiaa auta se, että menneiden kausien parhaimpiin NBA-pelaajiin kuulunut Kobe Bryant kyntää ja syvällä. Lisäksi, kun päävalmentaja Byron Scott sanoo, että ei aio penkittää Bryantia, koska hän on statukseltaan supertähti, niin asiat ovat aivan järkyttävällä tolalla. Bryant heittää yhden tai kaksi heittoa sisään noin 20 yrityksestään ja pelillinen anti on muutenkin todella vähäistä verkkaisen liikkeensä takia. Bryant on joukkueelleen enemmän haitaksi, kuin hyödyksi ja Scottin pitäisi nyt pystyä myöntämään se. Hyökkäyspään pelaaminen on joukkueella ollut todella vaatimatonta ja 100 pisteen rajan Lakers on onnistunut rikkomaan vain 3 kertaa viimeiseen 15 otteluun.

 

 

KORIPALLO

 

Toronto Raptors – Los Angeles Lakers
Kello 02:30

 

Pelaajan pistemäärä – sisältää jatkoajan @ 1.85 Unibet
Kyle Lowry – Yli 21.5 pistettä

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.