Naisleijonat otti huolella turpaan Kanadalta!

LEIJONAT

Suomen naiset olivat hätää kärsimässä Kanadaa vastaan olympialaisten jääkiekossa. Suomi hävisi ottelun peräti 11-1.

Ottelu alkoi Suomen kannalta painajaismaisesti, kun Sarah Filler laukoi kiekon tarkalla laukauksella ohi maalivahti Meeri Räisäsen vartioiman maalin vain minuutin pelin jälkeen.

Avauserässä Naisleijonat onnistui kuitenkin vielä sinnittelemään Kanadan mukana ja ensimmäiselle erätauolle mentiin Kanadan 2-1-johtolukemissa.

Toisessa erässä Kanada meni menojaan kun se latoi viisi maalia Suomen verkkoon. Päätöserään Suomi vaihtoi maalivahtia, kun Räisäsen paikan otti Anni Keisala.

Lopulta Kanada voitti 11-1, joten paremmuudesta ei ollut epäselvyyttä.

Suomen olympiaturnaus on käynnistynyt vaisusti, sillä avausottelussa USA oli Naisleijonia parempi lukemin 5-2. Turnaus jatkuu Suomen osalta maanantaina, kun vastaan asettuu Sveitsi.