Montreal Canadiens tasoitti välierien otteluvoitot 1-1:een

Änäri1 NHL 10 Jääkiekko

Montreal Canadiens varasti kotiedun itselleen NHL-liigan pudotuspeleissä keskiviikkona. Montreal kukisti Vegas Golden Knightsin vieraissa lukemin 2-3.

Montrealin ja Vegasin välisen NHL:n välieräsarjan voitot ovat nyt tasan 1-1. Canadiens isännöi kahta seuraavaa ottelua perjantaina ja sunnuntaina Canadan puolella.

Joel Armia vei Montrealin 1-0 -johtoon kuuden minuutin pelin jälkeen. Tyler Toffoli kasvatti Montrealin etumatkaa ennen ensimmäistä taukoa Cole Caufieldin ja Jeff Petryn esityöstä. Tehopakki Petry oli tehnyt paluun Canadiensin kokoonpanoon.

Montreal siirtyi jo 3-0 -johtoon toisen erän lopussa. Jesper Kotkaniemen purkukiekko tuli aina Paul Byronille asti ja tämä viimeisteli läpiajosta komeasti rystyllä.

Vegas kavensi vielä ennen toista taukoa. Alex Pietrangelo sai kiekon suoraan Keegan Kolesarin aloitusvoitosta ja lähetti kiekon pelaajaruuhkan läpi verkkoon. Pietrangelo osui myös kolmannessa erässä, mutta rinnalle isännät eivät päässeet.

Montrealin maalilla Carey Price torjui 29 laukausta. Vegasin Marc-Andre Fleury pysäytti 20 kiekkoa