MLB-VIHJE: World Series on siirtynyt Los Angelesiin

MLB:n World Series eli härmäläisittäin finaalisarja on siirtynyt Bostonista aurinkorannikolle ja on aika antaa Los Angeles Dodgersin aloittaa kotonaan. Boston Red Sox pyyhki Dodgersilla nurmea sarjan kahdessa aikaisemmassa ottelussa ja mikäli Dodgers mielii kurssia muuttaa, sen on saatava joukkueen lisäksi kannattajien tuki taakseen. Otteluun on vielä joitain lippuja jäljellä mutta Dodgers Stadiumille päästäkseen joutuu kaivamaan dollareita yli 400, joten halpaa lysti ei ehkä ole mutta se on sen arvoista.

Mistä edelliset pelit ovat koostuneet? Syöttäjien huonoudesta vai lyöjien hyvyydestä? Sekä että… On päivän selvää, että finaalisarjassa ei ole varaa syöttää ERA kovinkaan paljon yli 6.00 mikäli mielii ottelun voittaa. Ensimmäisessä kohtaamisessa molemmat syöttäjät olivat pihalla kuin peipot mutta jo toisessa Red Soxin David Price syötti kohtalaisen hyvin ERA 3.00. Dodgers kärsii vääjäämättä pahasta pitcher-ongelmasta eikä ensi yönäkään ole lupa odottaa kuuta taivaalta kun kummulle marssii todella kokematon, lähes keltanokka, 24-vuotias Walker Buehler. Red Sox vastaa huutoon huomattavasti kokeneemmalla Rick Porcellolla.

Boston Red Soxin lyöjät ovat yksinkertaisesti niin kovia, että Buehler marssii mitä todennäköisemmin vaihtoon neljännessä innissä kuten joukkueen pitcherit aikaisemmissakin peleissä. Runkosarjassa kokemattomat pitcherit yltää usein ihmetekoihin mutta niin paljon maailmasta ei adrenaliinia löydy, että Buehler saa kotiyleisönkään edessä euforiseen tilaan, jonka Red Soxin lyöminen edellyttää. Porcellokaan ei nollia tule pitämään, joten over on mainio vaihtoehto Red Soxin voiton ohella.

Molemmat kertoimet syöksyivät laskuun kuin lehmän häntä, joten ohessa kaksi sinkkua poimittavaksi!

MLB, WORLD SERIES

Los Angeles Dodgers – Boston Red Sox
Kello 03:09

Panos: Medium
Over 7 juoksua @ 1.73 888sport

 

Panos: Medium
Red Sox voittaa @ 2.40 William Hill

Kirjoittaja: Geemedia

Jaa Sosiaalisessa mediassa

Kommentoi tätä kirjoitusta

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Siirry työkalupalkkiin