MLB-VIHJE: Twins ja Tigers ottavat mittaa toisistaan

Huomenta! MLB-tipsit ovat olleet vähän aikaa jäähyllä sarjan epätasaisuuden johdosta. Nyt on kuitenkin pelleilyt pelleilty; sarjaa on jäljellä enää noin kuukausi ja joukkueet tarvitsevat prosentteja päästäkseen jatkoon runkosarjasta.

American Leaguessa taistelee kaksi joukkuetta, joista toinen on jo lähes menettänytkin mahdollisuuden jatkoon kun toisella on täydet mahdollisuudet. 

Minnesotalla on mukava neljän ottelun pisteputki takana! Joukkueen pitcherit ovat olleet surkeita ja ERA:t pomppivat 4.00 yläpuolella ja sillä lukemalla ei pitkälle pötkitä. Ensi yönäkin kummulle nousee Kohl Stewart, jolla on yhtä paljon kokemusta MLB:stä kuin Nelson Mandelalla pituushypystä. Stewart on pelannut yhden pelin ERA yli kuusi, mutta yhden pelin perusteella ei kannata luoda liian jyrkkiä mielipiteitä. .BAA huitelee yli .400:ssä, joten tänään Stewartilta on syytä odottaa parempia otteita. Vaikka Minnesotan pitcherit ovat onnettomia, joukkueen lyöntivoima on tällä hetkellä hurja.

Embed from Getty Images

Tigersilla menee kehnosti. Voittoja ei tule ja sama pitcheri-ongelma vaivaa heitäkin. Tänään kummulle astelee Ryan Carpenter, joka on niin ikään todella kokematon Major Leaguessa. Carpenterin ERA huitelee yli kuudessa mutta mm. whip on siedettävissä lukemissa.

Embed from Getty Images

Ero ja betsi joukkueiden välille saadaan lyöntivoimasta ja osumaprosentista. Twinsin lyönnit ovat kulkeneet loistavasti ja vaikka omassa päässä soi, he ovat kyenneet voittamaan otteluita suurinumeroisesti. Yöllä vastassa on Carpenter niin pallo lentää molempiin suuntiin, se on varma. Myös over olisi suositeltava line mutta rima on asetettu liian korkealle. Yli kymmenen juoksun peli. 

 

MLB

Minnesota Twins – Detroit Tigers
02:10

William Hill -1.5 @ 2.20 William Hill 

Kirjoittaja: Geemedia

Jaa Sosiaalisessa mediassa

Kommentoi tätä kirjoitusta

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Siirry työkalupalkkiin