Mikko Rantaselle kolme syöttöpistettä Winnipegiä vastaan

NHL Mikko Rantanen

Teuvo Teräväinen teki ylivoimamaalin, kun Carolina Hurricanes jyräsi 4-0-voittoon Columbus Blue Jacketsista jääkiekon NHL:ssä.

Suomalaishyökkääjä laukoi Carolinan 2-0-osuman toisessa erässä Sebastian Ahon aloitussyötöstä. Teräväinen venytti samalla pisteputkensa seitsemän ottelun mittaiseksi. Ahon pisteputki venyi viiteen otteluun.

Columbuksen Patrik Laineen 11 ottelun pisteputki puolestaan katkesi. Laineen putki oli NHL:n tämän hetken pisin ja Columbuksen historian kolmanneksi pisin.

Neljäs perättäinen voitto nosti Carolinan NHL:n itälohkon kärkeen. Tappio taas rikkoi Columbuksen neljän ottelun voittoputken.

Suomalaisista myös Mikko Rantanen oli pelipäällä kun Colorado isännöi Winnipegiä. Vieraat olivat ensimmäisen erän jälkeen jo 3–0-johdossa, mutta Colorado kiri rinnalle ja ohi. Loppulukemat 6–3 Coloradolle. Rantanen syötti joukkueensa ensimmäisen, toisen ja viidennen maalin.