Mikko Rantanen palasi kaukaloon – heti 1+3, lue kierrosraportti!

Florida Panthers voitti Nashville Predatorsin 3-0. Aleksander Barkov teki joukkueensa viimeisen maalin. Predatorsin maalilla Juuse Saros torjui 25 laukausta.

New Jersey Devils hävisi New York Rangersille 0-4. Rangersin Kaapo Kakko poimi itselleen upean tehopisteen voimakkaalla syötöllä maalin eteen, josta Adam Fox siirsi kiekon tyhjään maaliin.

Montreal Canadiens hävisi Philadelphia Flyersille jatkoajalla 4-3. Montrealin Joel Armia teki ottelun avausmaalin. Jesperi Kotkaniemi ja Artturi Lehkonen eivät päässeet tehopisteille.

Tampa Bay Lightning hävisi Carolina Hurricanesille 2-3. Hurricanes teki kaikki kolme maaliaan ottelun ensimmäisessä erässä. Canesin Sebastian Aho saalisti tehopisteet 1+1. Teuvo Teräväinen ei päässyt pisteille. Tampa kavensi ottelua kahdella maalilla vasta kolmannessa erässä.

Toronto Maple Leafs isännöi Buffalo Sabresia. Toronto voitti ottelun 2-1 jatkoajalla. Buffalon ainokaisen teki Rasmus Ristolainen. Toronton Kasperi Kapanen sai jatkoaikamaalista syöttöpisteen.

Detroit Red Wings hävisi kotonaan Washington Capitalsille 2-5. Detroitin Valtteri Filppula keräsi jääaikaa lähes 18 minuuttia mutta jäi ilman tehopisteitä.

Colorado Avalanche oli hurjalla pelituulella voittaen Chicago Blackhawksin 7-3. Mikko Rantanen palasi loukkaantumisen jälkeen kaukaloon ja nakutti heti saldoksi 1+3! Joonas Donskoi teki niinikään hurjat tehot 2+2. Suomalaiset valittiin ottelun ykkös- ja kakkostähdiksi. Myös Chicagon puolella pelannut Olli Määttä onnistui antamaan yhden syöttöpisteen.

New York Islanders voitti Columbus Blue Jacketsin 2-0. Islandersin Otto Koivula ja Leo Komarov eivät päässeet tehopisteille. Columbuksen maalilla Joonas Korpisalo oli huilivuorossa.

Arizona Coyotes hävisi San Jose Sharksille 2-4. Coyotesin maalilla Antti Raanta torjui 26 laukausta.