Mikko Koskinen torjui huikeat 46 kertaa, Erik Haulalle syöttöpiste

New York Islanders hävisi Carolina Hurricanesille jatkoajan jälkeen lukemin 2-3. Sebastian Aho ja Teuvo Teräväinen olivat kaukalossa voittomaalin aikaan. Aho oli voittomaalin toinen syöttäjä. Teräväinen sai syöttöpisteen Joel Edmunsonin viimeistelemästä 1-2 -maalista 3. erän alussa.

Embed from Getty Images

Nashvillen maalivahti Juuse Saros loisti jälleen tolppien välissä. Saros piti maalinsa koskemattomana nyt kahdessa perättäisessä Dallas-ottelussa. Hän pysäytti 32 kiekkoa. Sarokselle nollapeli oli uran 11:s ja kauden neljäs

Embed from Getty Images

Mikko Koskinen torjui Edmontonin maalilla huikeat 46 kertaa, kun Oilers kukisti Columbuksen 4–1. Kentän toisella puolella Joonas Korpisalo torjui 20 kertaa. Oilers palasi Blackhawks-tappion jälkeen takaisin voittojen tielle. Columbukselle tappio oli toinen peräkkäinen.

Embed from Getty Images

Tampa Bay kukisti Tuukka Raskin Boston Bruinsin itäisen konferenssin kärkipelissä maalein 3-5. Rask joutui antautumaan neljästi ja poimi ottelussa 20 torjuntaa. Tappio katkaisi Bostonin neljän ottelun voittoputken. Voitolla se olisi rikkonut ensimmäisenä sadan pisteen rajan. Nyt Bostonilla on kasassa 98 pistettä.

Aleksander Barkovin kipparoima Florida Panthers otti puolestaan tärkeän voiton pudotuspelikamppailun kannalta, kun se kukisti Montrealin 4–1. Samalla Panthers katkaisi neljän tappion putkensa ja karmean kotitappioputkensa. Se ei nimittäin ollut voittanut kotonaan otteluakaan sitten tammikuun puolivälin. Suomalaisista ottelussa pisteille pääsi Erik Haula, joka sai yhden syöttöpisteen.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.