Mikko Kohosen jatkoaikamaali ratkaisi Salibandyliigan illan kärkiottelun

Salibandyliigan lauantain kärkiottelu pelattiin Seinäjoella, jossa SPV löi 916 katsojan riemuksi Happeen 7-6 Mikko Kohosen jatkoaikamaalilla.

Happee nousi SPV:n vieraana kahden maalin tappioasemasta kahden maalin johtoon, ja vielä kuusi minuuttia ennen loppusummeria Petri Kauko nosti ylivoimalla tilanteeksi 4-6. Tuomas Mustonen kuitenkin kavensi, ja SPV:n vedettyä maalivahtinsa penkille Sami Koski laukoi pelin tasoihin. Jatkoaikaa ehti kulua vain 28 sekuntia ennen kuin Mikko Kohonen laukoi Jyrki Holopaisen syötöstä molemmat pisteet isännille. Peliveljien ykkösviisikko teki tänään joukkueensa osumista viisi Sami Kosken merkkauttaessa 2+1 ja Mikko Kohosen 1+2. Happeen maaleista syötti Peter Kotilainen kolme.

Nousija Steelers nappasi jo viidennen perättäisen voittonsa, kun SalBa nöyrtyi Hämeenlinnassa 3-1. Samalla kauden ensimmäisistä 11 pelistään vain yhden voittaneet Teräsmiehet kipusivat jo pisteen päähän pudotuspeliviivasta.
Illan avausmaalin teki SalBa, mutta Teuvo Kinnunen tasoitti pelin jo ennen ensimmäistä taukoa. Ratkaisu nähtiin päätösjaksolla, kun Aleksi Kulmala laukoi voittomaaliksi jääneen 2-1-osuman ja Daniel Megyaszai nosti vielä tyhjiin päätösnumerot.

Toinen nousija LASB nappasi neljän tappion jälkeen maukkaat pisteet kun Nokian KrP kaatui Lahden Suurhallissa maalein 9-3. Vieraat käväisivät avauserässä kahden maalin johdossa, mutta sen jälkeen ottivat isännät ohjat.
Nokialaisten kohtaloksi koitui Kainulaisten veljessarja, sillä Justus Kainulainen tehtaili 4+0, Roope Kainulainen 2+1 ja Rasmus Kainulainen 0+2.

Salibandyliigan sunnuntain ottelut ovat SalBa – TPS, M-Team – Koovee, Happee – LASB ja OLS – Oilers.