Mikael Granlundin huippukunto jatkuu – siirtyi suomalaisten pistepörssin kärkeen

NHL Mikael Granlund

Mikael Granlund nousi suomalaisten pistepörssin kärkeen, kun Nashville Predators voitti Anaheim Ducksin maalein 3–2. Granlund vei joukkueensa toisessa erässä 2–1-johtoon ylivoimalla.

Granlund on ollut alkukauden aikana huippuvireessä, sillä pisteitä on kertynyt kaikkiaan 4+15=19.

Nashvillen maalilla Juuse Saros torjui ottelussa kaikkiaan 29 kertaa. Saros on torjunut kiekkoja alkukauden aikana 91,9 prosentin varmuudella.

Mikko Rantanen teki Coloradolle tärkeän tasoitusmaalin kolmannessa erässä, kun joukkue voitti Ottawa Senatorsin maali-iloittelussa maalein 7–5.

Rantanen iski ottelun 5–5-tasoituksen ylivoimalla.

Maalin yön NHL-kierroksella teki myös puolustaja Niko Mikkola, kun St. Louis Blues otti kotivoiton Vegas Golden Knightsista 5–2.

Mikkola iski St. Louisille viidennen osuman päätöserässä. Osuma oli Mikkolalle kauden ensimmäinen.