Mikael Granlund hyvässä maalivireessä yön NHL-kierroksella, Kasperi Kapanen tappeli

Nashville Predators voitti Calgary Flamesin jatkoajalla 4-3. Nashvillen Mikael Granlund teki ottelussa kaksi maalia. Ensimmäisen kerran Granlund onnistui vain 0,1 sekuntia ennen varsinaisen peliajan päättymistä. Hän tasoitti pelin 3–3:een maalin kulmalta. Nashville innostui Granlundin maalista niin paljon, että he muuttivat virallisen Twitter-tilinsä nimeksi ”We Love Mikael Granlund Aka Nashville Predators”.

Toisen kerran ottelun parhaaksi pelaajaksi valittu Granlund onnistui jatkoajan toisella minuutilla, kun hän teki Nashvillen 4–3-voittomaalin. Granlundilla on nyt kasassa tältä kaudelta 17 maalia ja 12 syöttöpistettä. 28-vuotiaalla hyökkääjällä oli hankala alkukausi, mutta joulun jälkeen hän on pelannut loistavasti ja tehnyt 13 maalia.

Voiton Predatorsille torjui 36/39 kertaa torjunut Juuse Saros, joka valittiin ottelun kakkostähdeksi.

Winnipeg Jets voitti Washington Capitalsin puhtaasti 3-0. Winnipeg Jetsin avainpelaaja Patrik Laine loukkaantui ottelussa. Laine sai ottelussa alavartalovamman aivan ensimmäisen erän alussa. Laine pysäytti Capitalsin puolustajan Michal Kempnyn laukauksen, minkä jälkeen hän nousi ylös vaivalloisesti ja ontui vaihtoon. Hän ehti pelata vain 23 sekuntia.

Florida Panthers hävisi Toronto Maple Leafsille 3-5. Toronton Kasperi Kapanen teki maalin ottelussa ja se oli hänen kauden 13. maalinsa. Lisäksi Kapanen tappeli ottelussa Mackenzie Weegarin kanssa. Carolinasta Floridaan siirtynyt Erik Haula kirjasi ottelusta yhden syöttöpisteen.

Boston Bruins voitti Dallas Starsin 4-3. Dallasin Miro Heiskanen teki kauden kahdeksannen maalinsa päätöserän lopussa, kun hän kavensi ottelun 3–4:ään.

Detroit Red Wings koki murskatappion Minnesota Wildille. Ottelu päättyi 1-7. Minnesotan Mikko Koivu keräsi ottelusta yhden syöttöpisteen.