Mestarien mestari on jälleen Ronnie O’Sullivan

gamblers_sullivan

Toista kertaa peräkkäin mestareiden mestari on Ronnie ”The Rocket” O’Sullivan. Eilen pelattiin kolmeen sessioon jaettu finaali. Kahdessa ensimmäisessä Raketti oli täysin pitelemätön. Hän teki 134, 137 ja 139 pisteen breikit ja johti 6-3 ennen viimeistä sessiota. Viimeisessä sessiossa alkoi Judd ”Mr. Haircut 100” Trump laittoi kirivaihteen päälle ja tuli vielä yhden freimin päähän 8-7. Kiri jäi kuitenkin siihen ja O’Sullivan voitti kaksi viimeistä freimiä ja siten koko ottelun 10-7. Mestaruus oli O’Sullivanille kauden ensimmäinen, hän kuittasi voitosta 100 000£ ja nousi rankingissa sijalle 3. Trump sai kakkossijasta 50 000£. Snookerin suuret turnaukset jatkuvat jo 25.11, kun UK Championship alkaa. Se on toiseksi suurin turnaus heti maailmanmestaruuskisojen jälkeen. Kuva: Wikimedia Commons – See more at: http://gamblers.nlavn.com/node/248#sthash.dhlNLU80.dpuf