Marko Anttila jatkaa Jokereissa vielä ainakin seuraavan kauden

Marko Anttila Jokerit

Jokerit ja Marko Anttila ovat käyttäneet hyökkääjän sopimuksessa olleen option kaudesta 2022-23. Joukkueen kapteeni jatkaa näin helsinkiläisseurassa myös tulevalla kaudella.

-Anttila on joukkueelle tärkeä pelaaja niin kaukalossa kuin sen ulkopuolellakin. Hän tekee paljon töitä oman kehityksensä ja joukkueen eteen päivästä toiseen. Valinta olympiajoukkueeseen kertoo osaltaan siitä, kuinka suuresti häntä arvostetaan suomalaisessa huippujääkiekossa, kertoo Jokereiden GM Jari Kurri.

-Haluan tuoda esille myös Anttilan erityisosaamisen alivoimapelaamisessa, jossa hän on yksi KHL:n parhaista pelaajista. Alivoimamme on tällä kaudella ollut sarjan parasta ja tässä Anttila on monen muun pelaajamme tavoin ollut isossa roolissa, Kurri jatkaa.

Anttila, 36, pelaa Jokereissa nyt kuudetta kauttaan. Hän on esiintynyt helsinkiläisseurassa yli 300 runkosarjapelissä ja tehnyt sarjassa kaikkiaan seitsemän kauden aikana 53+43=96 pistettä 320 kamppailussa. Tällä kaudella hyökkääjä on iskenyt 40 pelissä tehot 6+5=11. Jokereiden kapteenina Anttila toimii nyt toista kauttaan.

-Olen edelleen nauttinut pelaamisesta, eikä jatkosta tarvinnut hirveästi kättä vääntää, kun molemmin puolin löytyi halua käyttää optio, Anttila kertoo.

-Oma motivaatio harjoitteluun ja kehitykseen on säilynyt kovana, vaikka jääkiekkoilijaksi ikää onkin tietysti jo jonkin verran. Olen pystynyt muokkaamaan omaa harjoitteluani tarpeiden mukaan. Tehoja voisi tulla vielä enemmän, mutta paikoille päästään edelleen eli oikealla tiellä ollaan, hän jatkaa.

Jokerit lähti olympiatauolle läntisen konferenssin kolmannelta sijalta. Kisojen jälkeen edessä on seurajoukkueen kauden kohokohta, kun KHL:n pudotuspelit käynnistyvät. Anttila on ollut tyytyväinen helsinkiläisten kokonaisvaltaiseen tekemiseen.

-Taisteluilme ja kamppailupelaaminen ovat olleet hyvällä tasolla. Joukkueen suoritustasoon ja yhtenäiseen tekemiseen pitää olla tyytyväinen. Olemme pystyneet pitämään heikommat hetket lyhyinä, Anttila analysoi.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.