Manchester City neljänteen peräkkäiseen Liigacupin voittoon

Manchester City

Manchester City voitti Lontoon Wembleyllä pelatussa Liigacupin loppuottelussa Tottenhamin 1–0. Liigacupin mestaruus on Citylle jo neljäs peräkkäinen.

Ottelun ratkaisumaali nähtiin vasta 82:lla peliminuutilla, kun Aymeric Laporte puski Kevin De Bruynen antaman vapaapotkun Tottenhamin verkkoon.

Embed from Getty Images

City on voittanut nyt kahdeksan Liigacupia. Vain Liverpool on pystynyt historiassa yhtä moneen mestaruuteen. Samalla Cityn haave kolmesta suuresta pokaalista tällä kaudella elää. City johtaa selvästi Englannin Valioliigaa ja on edennyt Mestareiden liigassa jo välieriin.

Vielä hetki sitten Pep Guardiolan miehistöllä oli mahdollisuus neljänteenkin isoon pystiin, mutta se putosi Englannin cupista välierissä.

Embed from Getty Images

Tottenhamin kaudesta uhkaa tulla paha pettymys, sillä joukkue on vaarassa jäädä Mestareiden liigan sijojen ulkopuolelle Valioliigassa. Myös urakka Eurooppa-liigassa on jo päättynyt.

Tottenham antoi maanantaina potkut päävalmentaja Jose Mourinholle. Väliaikaiskäskyttäjäksi tuli Ryan Mason, joka on valmentanut Tottenhamia Liigacupin finaalin lisäksi vasta yhdessä Valioliigan ottelussa.

Stadionille otettiin 8 000 katsojaa paikanpäälle.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.